WordPress

Websites & Webshops

Een eigen website met een professioneel ontwerp voor een fantastische prijs. Een goede website is onmisbaar geworden om online resultaat te behalen. Wij bouwen websites en webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen!

Laat jouw website of shop bouwen

Ben je op zoek naar een website die meer oplevert voor jouw organisatie? Dan ben je bij Ipsum Wise aan het juiste adres. Wij bouwen websites in het content management systeem WordPress. Door te werken met één systeem zijn wij altijd op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen we jou een eerlijk advies geven. 

Bij ons staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een plan en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. We testen de website uitvoerig voor dat we deze opleveren omdat we het belangrijk vinden dat je direct aan de slag kunt. Na de live gang van de website bekijken we samen de resultaten en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om extra resultaat te behalen.

Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. 

Trots om te mogen werken voor